Pražská plynárenská: Jarní úklid kotle

Více na: PARLAMENTNÍ LISTY

Dnešní doba je rychlá, hektická, hrne se na nás toho hodně a ze všech stran. Pro jedno nestíháme druhé. V hlavě nosíme mnoho informací a musíme myslet doslova na všechno, roční kontrola plynového kotle tak představuje pro mnohé další velkou starost navíc.

Řešíte-li pravidelné prohlídky na poslední chvíli či na ně dokonce zapomínáte, pak se obraťte na svého dodavatele energií. Přichází ideální čas na jarní úklid vašeho kotle. Pro majitele plynových kotlů nabízí Pražská plynárenská službu servisních prohlídek. Výběrem jednoho z nabízených balíčků získáte kompletní zajištění pravidelných ročních kontrol a budete mít zimu bez starostí. Díky pravidelným servisním prohlídkám lze zajistit lepší funkčnost a bezpečnost topného systému, ale také delší životnost kotle a v neposlední řadě to má příznivý vliv i na jeho hospodárný provoz.

Podobně je svým zákazníkům Pražská plynárenská nápomocna i při výměně starých plynových spotřebičů za nové. Řešení však společnost nabízí i pro ty, kterým jejich plynový spotřebič vypoví službu zcela náhle a nečekaně. Jako jeden z mála tuzemských dodavatelů plynu nabízí asistenční službu, která se o opravu porouchaného spotřebiče postará.

„Nechceme ve vztahu ke svým zákazníkům končit pouze tím, že jim spolehlivě dodáme energii. Jdeme dále a snažíme se jim navíc poskytovat i související u¬žitečné služby, které mohou potřebovat,“ uvedl v této souvislosti tiskový mluvčí společnosti Mgr. Miroslav Vránek.

Pražská plynárenská je druhým největším tuzemským dodavatelem zemního plynu a jedním z tzv. tradičních hráčů na trhu, který dodává zemní plyn a elektřinu více než 400 tisícům zákazníků po celé republice. Jedná se o ryze českého dodavatele, jehož vlastníkem je hlavní město Praha.

Více na www.ppas.cz/servisni-balicky

Plyn

Mějte u nás plyn a ušetřete čas i peníze.