Pražská plynárenská se vrací k běžnému provozu

Koncern Pražská plynárenská se po ukončení nouzového stavu 17. 5. 2020 (aktuálně známý termín), vyhlášeného vládou České republiky v souvislosti se šířením koronaviru, vrátí do běžného režimu. Obchodní kanceláře svým zákazníkům společnost otevřela již v pondělí 4. 5. 2020 ve standardní otevírací době.

„Ve všech společnostech koncernu jsme zavedli zvýšená hygienická opatření. V našich obchodních kancelářích jsme realizovali řadu bezpečnostních opatření, jak pro naše zaměstnance, tak pro naše zákazníky. Na všech přepážkách byla instalována bezpečnostní plexiskla a v obchodní kanceláři Adria byla rozšířena čekací zóna o prostor pasáže Adria. Pro zaměstnance jednající se zákazníky společnosti jsou zajištěny ochranné pomůcky (ochranné štíty, roušky s vyměnitelným nanofiltrem, jednorázové rukavice).“ uvedl v této souvislosti předseda představenstva Pražské plynárenské Pavel Janeček.

O pravidlech pohybu v obchodních kancelářích a čekacích zónách budou zákazníci informování prostřednictvím informačních tabulí a plakátů, pomocí páskových koridorů. U vchodu budou k dispozici dezinfekční prostředky. Bude zajištěn průběžný úklid všech těchto prostor a dohled ostrahy nad dodržováním nových pravidel. Zákazníci budou moci využít rezervace návštěvy obchodní kanceláře na konkrétní čas, kterou Pražská plynárenská v rámci svých služeb umožňuje, a minimalizovat tak dobu vyřízení svých požadavků. Dispečink PPD a pohotovost PPSD bude nadále dodržovat mimořádný režim i po skončení nouzového stavu.

Mgr. Miroslav Vránek

Pražská plynárenská, a. s.