BOUŘE - ČINOHERNÍ STUDIO

Své domovské scény má v pražském Švandově divadle na Smíchově a v Divadle v Rytířské.
Uvádí činoherní inscenace hlavně komorního charakteru, mnohé z nich v českých premiérách. V inscenacích se můžete potkat s významnými herci, kteří vystupují na předních českých scénách.

Co uvádí Činoherní studio Bouře

Na repertoáru má v současné době tři inscenace, se kterými hostujeme po celé republice a zároveň je pravidelně uvádí v Praze v Divadle V Rytířské a ve Švandově divadle na Smíchově.

Cena za něžnost / Dan Gordon
Jenom život / Veroniqe Olmi
Teď ne! aneb Na tohle teď není ta pravá chvíle / Jean Claude Islert

Co připravujeme do nové sezony 2015/2016

V nové sezoně nás čekají hned tři komediální počiny. První titul Vám již můžeme odtajnit, bude mít premiéru v září 2015.

Smím prosit? … / Gérard Bitton a Michel Munz

10 % na každé představení Činoherního studia Bouře odehraného v Praze

www.studioboure.cz

DIVADLO V RYTÍŘSKÉ 
Rytířská 31, Praha 1 
Pokladna: 725 830 655

ŠVANDOVO DIVADLO NA SMÍCHOVĚ 
Štefánikova 57, Praha 5 
Pokladna: 257 318 666

Pražská plynárenská se ráda postará

Jsme online

V našem Zákaznickém portále získáte snadný přehled o Vaší smlouvě, platbách a zároveň zde řadu požadavků vyřídíte bez čekání „na pár kliknutí".

Přechod k nám nebo přepis smlouvy u nás také vyřídíte pohodlně online. Nyní navíc s možností získat bonus za přechod k nám od jiného dodavatele.
 

Máme něco navíc

Staráme se o Vaši bezpečnost. Rádi Vám bezplatně zapůjčíme detektor úniků plynu, kterým lze zkontrolovat možné netěsnosti na plynovém vedení nebo si u nás můžete zakoupit detektor úniku oxidu uhelnatého (CO), který by neměl chybět v žádné domácnosti s plynovými spotřebiči.

Snížit si můžete s námi také náklady na opravu nebo montáž vybraných spotřebičů díky našemu programu Zákaznická výhoda.

Jsme stabilní a féroví

Jsme dodavatelem energií už více než 120 let a plyn nebo elektřinu Vám za férové ceny rádi poskytneme na území celé České republiky. Patříme do vlastnictví hl. města Prahy, kde se staráme o celou distribuční síť zemního plynu. Jsme zde totiž dodavatelem poslední instance a postaráme se tak o Vás i v případech, kdy jiný dodavatel plynu zkrachuje nebo z jiného důvodu není schopen dodávat energie.